Mooie maatregelen voor starters op de woningmarkt

Mooie maatregelen voor starters op de woningmarkt

De woningmarkt is krap waardoor het voor veel mensen lastig is om een huis te kopen dat aan hun wensen voldoet. Maar voor starters is dit nog vele malen moeilijker.
Met welke maatregelen wordt het gemakkelijker om de stap naar woningbezit te zetten?

Lees meer

Uitvaarttrends 2024

De traditionele uitvaart met een vaste vormgeving en rituelen maakt steeds vaker plaats voor een moderne uitvaart, meer gericht op de persoon van de overledene.
Wat zijn de uitvaarttrends in 2024? En hoe kunt u uw nabestaanden helpen om uw uitvaart te organiseren en te financieren?

Lees meer

De kosten en de baten van onderhoud en verbouwing

De woning onderhouden, moderniseren en verduurzamen. Bijna alle huiseigenaren willen dat. Maar tussen willen en doen zit een verschil. Veel klussen worden uitgesteld vanwege de kosten. Jammer, want het huis opknappen levert ook veel op.

Lees meer

Hoe zijn uw bezittingen verzekerd?

U kunt bezittingen verliezen, ze kunnen beschadigd raken of gestolen worden. Dat is vervelend en als het om een dierbaar bezit ging, kunt u daar ook verdriet van hebben.
Als u verzekerd bent, heeft u in ieder geval nog een financiële compensatie. Maar welke verzekering moet u afsluiten?

Lees meer

Met pech langs de weg. En dan?

De vraag is niet zozeer óf, maar wanneer het gebeurt: met pech langs de weg komen te staan. Maar wat moet u doen als u panne krijgt? En wat heeft u in dat geval aan een  pechhulpverzekering?

Lees meer