Levenstestament wordt steeds bekender

Levenstestament wordt steeds bekender

Wat een testament is, weet u wel. U regelt daarin uw nalatenschap. Goed om dat vast te leggen, want dan is er duidelijkheid na uw overlijden.
Maar in bepaalde omstandigheden bent u juist voor uw overlijden niet goed in staat om uw wensen kenbaar te maken. In een levenstestament kunt u vastleggen wie dan namens u beslissingen te nemen.

Lees meer

Opgevoerde e-bike is onverzekerd

Normaal gesproken biedt een elektrische fiets een trapondersteuning tot 25 kilometer per uur. Maar door de fiets op te voeren kan dit oplopen tot wel 50 kilometer per uur.
Veilig Verkeer Nederland (VVN) wijst erop dat dit gevaarlijk is. Maar wist u dat een opgevoerde fiets ook negatieve gevolgen heeft voor uw verzekeringen?

Lees meer

Hoeveel gaat uw bruiloft kosten?

De meeste mensen die gaan trouwen, willen van hun huwelijksdag iets bijzonders maken. En dan hangt daar natuurlijk wel een prijskaartje aan.
Maar hoe duur de bruiloft wordt, hangt uiteindelijk af van uw persoonlijke keuzes. Gaat u voor low-budget of laat u het geld rollen voor een onvergetelijke dag?

Lees meer

Voertuigdiefstal toegenomen

In de eerste zeven maanden van dit jaar zijn er ruim een derde meer motoren, bromfietsen en snorfietsen gestolen dan in dezelfde periode vorig jaar.
Ook is het aantal diefstallen van personenauto’s voor het eerst in twintig jaar toegenomen en wel met 13%.

Lees meer

Samen met vrienden een huis kopen. Kan dat?

Voor een alleenstaande met een modaal inkomen valt op dit moment slechts één op de honderd te koop staande woningen binnen zijn mogelijkheden om te kopen.
Maar wat als u de krachten bundelt en samen met een of meer vrienden een huis koopt? Kan dat überhaupt? En waar moet u dan rekening mee houden?

Lees meer